Покупалися: газовий нагрівач відправив до лікарні двох львів'ян

Покупалися: газовий нагрівач відправив до лікарні двох львів'ян. Фото: unsplash.com

Покупалися: газовий нагрівач відправив до лікарні двох львів'ян. Фото: unsplash.com

Події
15 лютого 2021 10:47

У Львові газовий нагрівач відправив до лікарні двох людей. Неприємний інцидент стався у неділю, 14 лютого. Про це повідомили у Департаменті цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. 

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як йдеться у повідомленні, близько 19:30 у квартирі будинку по вулиці Виговського, 19 у Львові, отруїлися, ймовірно, чадним газом, дві особи.

"У стані середньої важкості вони були госпіталізовані до Львівської обласної клінічної лікарні", - йдеться у повідомленні.

Квартира обладнана ПГ-4 та газовим водонагрівачем. Надзвичайники припускають, що він і став причиною отруєння. Обставини події встановлюються.

Надзвичайники наголошують, аби не стати жертвою чадного газу, подбайте, аби в приміщенні завжди був притік свіжого повітря. Його можна забезпечити через вікно, двері та через вентиляційний канал, який має бути постійно прочищений, в якому має бути відповідна тяга, щоб відпрацьовані гази виходили в атмосферу.

Нагадаємо, у селі на Львівщині у приватному будинку знайшли мертвими багатодітну маму з трирічною донькою. 42-річна жінка з дівчинкою загинули від отруєння чадним газом. Трагедія сталася у селі Станківці на Миколаївщині. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах