Не прибрали сніг: у Львові можуть закрити ринки

Не прибрали сніг: у Львові можуть закрити ринки. Фото: unsplash.com

Не прибрали сніг: у Львові можуть закрити ринки. Фото: unsplash.com

Події
15 лютого 2021 13:44

Мерія просить керівництво львівських ринків розчистити від снігу територію. У випадку, якщо цього не буде зроблено, ринки закриють. Про це повідомили у Львівській міській раді. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

"З огляду на велику кількість снігових опадів, суб'єкти підприємницької діяльності розчищають території біля своїх об'єктів. Однак на сьогодні біля ринку "Винниківський" залишається нерозчищеною територія, також на проїзній частині дороги запарковані авто, що утруднює рух громадського транспорту", – йдеться у повідомленні.

Мерія закликала керівництво ринку до 15:00 понеділка, 15 лютого, розчистити територію довкола, інакше буде прийнято рішення про закриття.

Керівництву всіх львівських ринків, аби уникнути закриття, нагадують про необхідність регулярно розчищати територію, адже снігопад у Львові триватиме. 

Додамо, що минулого тижня у Львові запровадили нову послугу – відкопування автомобіля зі снігу. Якщо автомобіль замело – не потрібно шукати лопату, старий одяг, який не шкода, а головне час, якого завжди бракує. Двоє дужих хлопців залюбки приїдуть за вказаною адресою і визволять авто з замету. Замовити послугу можна з 08:00 до 20:00, заздалегідь обговоривши деталі. Робота триватиме близько пів години. Найдешевша ціна відкопування одного автомобіля зі снігу у Франківському районі Львова.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах