Моторошна знахідка: у теплоколекторі на Сихові повісився чоловік

У теплоколекторі на Сихові повісився чоловік. Фото: pravda.lutsk.ua (умовне)

У теплоколекторі на Сихові повісився чоловік. Фото: pravda.lutsk.ua (умовне)

Події
17 лютого 2021 11:30

Напередодні, 16 лютого, близько 7:00 виникла пожежа у тепловому колекторі на вулиці Хуторівка, 59 у Львові, де перебували безпритульні. Одного чоловіка госпіталізували з отруєнням димом, іншого – знайшли повішеним. Про це пише Zaxid.net.

За інформацією ГУ ДСНС Львівської області, у теплоколекторі загорілось сміття. Пожежу вдалося ліквідувати приблизно за годину.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Внаслідок інциденту продуктами горіння отруївся 39-річний чоловік на ім’я Анатолій. Його медики швидкої допомоги доправили у 8-му міську клінічну лікарню Львова.

Під час ліквідації пожежі рятувальники виявили в колекторі повішеного чоловіка, ймовірно, теж безпритульного.  

У поліції Львівщини уточнили, що вік загиблого приблизно 40 років. На його тілі не знайшли ознак насильницької смерті. Попередньо встановлено, що він вчинив самогубство. Розслідування обставин інциденту триває, також поліцейські встановлюють особу загиблого.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою «самогубство».

Нагадаємо, у Сихівському районі Львова чоловік випав з третього поверху багатоповерхівки та залишився живим. Саме про таких щасливчиків кажуть «народився в сорочці». Інцидент трапився ввечері 24 січня. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах