Всі ролі без слів: львів'ян запрошують стати учасниками реконструкції штурму Майдану

Всі ролі без слів: львів'ян запрошують стати учасниками реконструкції штурму Майдану. Фото: ukraineartnews.com

Всі ролі без слів: львів'ян запрошують стати учасниками реконструкції штурму Майдану. Фото: ukraineartnews.com

Події
17 лютого 2021 12:23

Львів'ян запрошують стати волонтерами у реконструкції «Полум'я Гідності». Подія, приурочена сьомій річниці штурму Майдану, відбудеться у п’ятницю, 19 лютого, на площі Ринок. Про це повідомили організатори.

Як йдеться у повідомленні, 19 лютого о 19:00 у центрі Львова близько 40 волонтерів будуть відтворювати події 2014 року. Бої на Інститутській, пожежа у Будинку профспілок та побиття «беркутівцями»...

Всі ролі без слів: львів'ян запрошують стати учасниками реконструкції штурму Майдану фото 1Всі ролі без слів: львів'ян запрошують стати учасниками реконструкції штурму Майдану фото 1

«У ніч на 19 лютого 2014 року все, що можна було побачити на Майдані, — це полум’я, яке заважало правоохоронцям дістатись до активістів. Проте найбільш незгасиме полум’я було всередині кожного українця, воно давало наснаги боротись за майбутнє. На реконструкції ми прагнемо запалити у ваших серцях вогник пам’яті Революції гідності», — зазначив голова Студентського братства Львівського Національного університету ім. Івана Франка Ростислав Радиш.

Нині організаторам потрібна допомога волонтерів, зокрема тих, хто виявить бажання взяти участь у реконструкції. Серед завдань волонтера — прийти на репетицію та отримати свою роль, а 19 лютого проявити свої акторські здібності (всі ролі без слів). Щоб стати одним із учасників реконструкції штурму Майдану потрібно зареєструватися.

Нагадаємо, що цього тижня у Львові вшановують пам’ять Героїв Небесної Сотні. Львів'ян запрошують долучатись до подій, які проведуть у місті та за його межами: програма заходів.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах