Пожежа в трамваї на Бандери: спеціалісти з'ясували причину займання

Спеціалісти з'ясували, чому загорівся трамвай на вулиці Бандери у Львові. Фото служби безпеки руху «Львівелектротранс»

Спеціалісти з'ясували, чому загорівся трамвай на вулиці Бандери у Львові. Фото служби безпеки руху «Львівелектротранс»

Події
17 лютого 2021 15:48

Спеціалісти з'ясували чому загорівся трамвай на вулиці Степана Бандери у Львові. Причиною пожежі, яка сталася увечері 8 лютого, став обігрівач кабіни. Тепер ці прилади приберуть з усіх вагонів.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як повідомив tvoemisto.tv керівник «Львівелектротрансу» Андрій Свищо, для з’ясування причин пожежі у «Львівелектротрансі» провели службове розслідування.

 «Хочу зазначити, що цей вагон у 2017 році пройшов ремонт, під час якого змінювались декоративні елементи кузова, але системи управління, опалення залишились старими. Це відповідь на питання, чому у 2017 році ремонт коштував 2 млн грн, а сучасний ремонт з заміною системи керування та електроніки, за нашими підрахунками, може коштувати близько 400 тисяч євро», – зазначив Андрій Свищо.

За словами секретар комісії Володимира Лесика, модернізація, яка відбувалась у 2016-2017 роках, була лише декоративною, що тоді модернізували лише три трамваї.

Виробник опалювача кабіни із Запоріжжя зараз з’ясовує чому їх прилад загорівся, адже він мав бути із негорючих матеріалів.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах