П'яні за кермом: колишня директорка львівського банку програла апеляцію

П'яні за кермом: колишня директорка львівського банку програла апеляцію. Фото: журнал "Егоїст".

П'яні за кермом: колишня директорка львівського банку програла апеляцію. Фото: журнал "Егоїст".

Події
18 лютого 2021 09:46

Колишня директорка «А-Банку» у Львові Юлія Турик програла апеляцію про п'яне водіння. ЇЇ затримали у місті Лева на проспекті Свободи у грудні 2020 року. Перевірка на алкотестері показала, що норма перевищена у майже в 11 разів. 

Дослідивши матеріали справи, зокрема відеозапис з місця події, на якому видно, як Юлія Турик проходить перевірку на алкотестері, суддя Ігор Галапац залишив рішення Галицького райсуду без змін, а апеляційну скаргу Юлії Турик без задоволення, пише Zaxid.net.

П'яні за кермом: колишня директорка львівського банку програла апеляцію. Фото: Скріншот із відео затримання Юлії Турик. П'яні за кермом: колишня директорка львівського банку програла апеляцію. Фото: Скріншот із відео затримання Юлії Турик.

Нагадаємо, 16 жовтня 2020 року у центрі Львова зупинили Lexus RХ 450h із дуже п'яною регіональною директоркою «А-Банку» Юлією Турик. Жінці запропонували перевірку на драгері, результат якого шокував навіть досвідчених патрульних. Перевірка на алкотестері показала 2,15 проміле алкоголю, що майже в 11 разів перевищує допустиму норму. 

У грудні 2020 року Галицький райсуд Львова визнав Юлію Турик винною у нетверезому водінні та оштрафував на 10,2 тисячі гривень із позбавленням права керувати транспортними засобами протягом року. Турик подала апеляцію, у які вона вказала, що вважає постанову необґрунтованою. Втім, апеляцію вона програла. Постанова апеляційного суду є остаточною та оскарженню не підлягає.

Додамо, що 34-річна Юлія Турик є засновницею благодійного фонду для безпритульних тварин «Від лапки до лапки». А у 2020 році вона потрапила до «ТОП-50 успішних жінок Львівщини» від глянцевого журналу «VA mgzn».

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах