За все заплатиш: автомобіль на півтори години паралізував рух тролейбусів у Львові

За все заплатиш: автомобіль на півтори години паралізував рух тролейбусів у Львові. Фото: Андрій Білий.

За все заплатиш: автомобіль на півтори години паралізував рух тролейбусів у Львові. Фото: Андрій Білий.

Події
18 лютого 2021 10:16

У Львові неправильно припаркований автомобіль на півтори години паралізував рух тролейбусів. Неприємний інцидент стався у середу, 17 лютого. На площі Петрушевича на кінцевій зупинці тролейбусів запаркувався Volkswagen, через що у місті виникли довжелезні затори. Автомобіль забрав евакуатор.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як повідомили у пресслужбі комунального підприємства "Львівелектротранс", водій автомобіля Volkswagen із волинською реєстрацією припаркувався в годину "пік" у місці з активним рухом електротранспорту. І зробив це так невдало, що тролейбуси просто не могли його об’їхати. Довелося викликати евакуатори. 

За все заплатиш: автомобіль на півтори години паралізував рух тролейбусів у Львові. Фото: Андрій Білий.За все заплатиш: автомобіль на півтори години паралізував рух тролейбусів у Львові. Фото: Андрій Білий.

«Евакуатор через затори їхав 1,5 години. Всі втрати електротрансу буде відшкодовувати пан, який кинув своє авто», — зазначив заступник директора департаменту ЖКГ Львівської міськради Андрій Білий. 

За інформацією «Львівелектротрансу», від початку лютого у Львові зафіксовано 106 випадків незаконного паркування, що спричинило 72 години простою електротранспорту, через що підприємство зазнало збитків на 900 тисяч гривень.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах