Руки з того місця: що витворяють львів'яни зі снігу

Руки з того місця: що витворяють львів'яни зі снігу. Фото: "Львів без заторів".

Руки з того місця: що витворяють львів'яни зі снігу. Фото: "Львів без заторів".

Події
22 лютого 2021 10:22

Сніжна львівська зима 2021 року надихнула на творчість і дітей, і дорослих. Львів'яни та мешканці області ліплять зі снігу не лише сніговиків та сніговичок, але й навіть... унітази.

VG Львів покаже найоригінальніші снігові скульптури цієї зими. 

Цьогорічної зими Львів заполонили сніговики. Фото: lviv.depo.uaЦьогорічної зими Львів заполонили сніговики. Фото: lviv.depo.ua

Коли сніговик - справжній мужчина. Фото: lviv.depo.uaКоли сніговик - справжній мужчина. Фото: lviv.depo.ua

37-річний Володимир Дочич зі села Стрільбичі, що у Львівській області на Старосамбірщині, створює зі снігу не сніговиків, а левів. Короля звірів сільський скульптор завжди ліпить у натуральну величину. 

Сільський скульптор із Львівщини Володимир Дочич ліпить зі снігу левів. Фото: Володимир Дочич/ФейсбукСільський скульптор із Львівщини Володимир Дочич ліпить зі снігу левів. Фото: Володимир Дочич/Фейсбук

А ось активісти спільноти "Львів без заторів" цієї зими зліпили гігантський унітаз. Снігову скульптуру встановили на перехресті проспекту Чорновола і вулиці Варшавської у Львові.

У Львові зліпили зі снігу унітаз. Фото: "Львів без заторів". У Львові зліпили зі снігу унітаз. Фото: "Львів без заторів".

Нагадаємо, у мережу виклали зимові фото Львова 1960 року. Світлини зроблені відомим львівським фотографом Юліаном Дорошем. Окрім снігових заметів, на старих фото митця можна також побачити, де у Львові 60 років тому встановлювали головну ялинку міста (ні, не біля Оперного!), ялинковий ринок, тогочасний транспорт.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах