Кинув гроші в салон: у Львові водії маршруток спробували підкупити поліцейських

У Львові водії маршруток спробували підкупити поліцейських. Фото поліції

У Львові водії маршруток спробували підкупити поліцейських. Фото поліції

Події
23 лютого 2021 13:45

За добу двоє водіїв львівських маршруток спробували підкупити поліцейських. Про це повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівської області. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Перший випадок трапився близько 15:00 22 лютого на вулиці Городоцькій. Правоохоронці зупинили маршрутку за порушення водієм правил дорожнього руху. А під час перевірки документів виявилося, що у 43-річного чоловіка ще й немає страхового полісу та обов'язкового технічного контролю транспорту.

Водій маршрутки не хотів, щоби на нього виносили постанову за керування транспортом без необхідних документів, то запропонував поліцейським хабар у розмірі 500 гривень. Чоловіка попередили про кримінальну відповідальність та викликали на місце слідчих.

Ще один інцидент стався сьогодні вранці, 23 лютого, на перехресті вулиць Городоцька — Виговського. Водій маршрутки проїхав на забороняючий сигнал світлофора. Під час оформлення адмінматеріалу 63-річний львів'янин підійшов до службового автомобіля поліції і кинув в салон 400 гривень. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

У Львові водії маршруток спробували підкупити поліцейських. Фото поліціїУ Львові водії маршруток спробували підкупити поліцейських. Фото поліції

У Львові водії маршруток спробували підкупити поліцейських. Фото поліціїУ Львові водії маршруток спробували підкупити поліцейських. Фото поліції

Обидва порушники отримали свої постанови і тепер їм загрожує відповідальність за ст.369 Кримінального кодексу України – пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі.

Нагадаємо, львівську чиновницю затримали на хабарі. Одна із заступників підрозділу захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області регулярно брала гроші за успішні перевірки.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах