Фото, відео: з річки Стрий витягли труп

На Львівщині водолази витягли з річки труп зниклого безвісти 37-річного чоловіка. Фото: Центральна рятувально-водолазна служба Львівської області

На Львівщині водолази витягли з річки труп зниклого безвісти 37-річного чоловіка. Фото: Центральна рятувально-водолазна служба Львівської області

Події
23 лютого 2021 14:40

Вчора, 22 лютого, на Львівщині водолази підняли на поверхню тіло 37-річного зниклого безвісти чоловіка. Читайте новини Львова на VG Львів.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як повідомляє Центральна рятувально-водолазна служба Львівської області, водолази здійснили обстеження русла річки Стрий, яка протікає в Жидачеві, на запит відділення поліції Стрийського  рай управління Нацполіції у Львівській області.

Фото, відео: з річки Стрий витягли труп  фото 1Фото, відео: з річки Стрий витягли труп фото 1

“Для пошуку безвісти зниклого жителя Жидачева, 1985 року народження. Під час пошуку водолази пройшли біля 8 км за течією річки, та в межах села Іванівці тіло було знайдено та піднято на берег,”  – йдеться у дописі.

Фото, відео: з річки Стрий витягли труп  фото 2 1Фото, відео: з річки Стрий витягли труп фото 2

Нагадаємо, 21 лютого з річки Західний Буг біля села Купче Золочівського району витягли тіло чоловіка. Загиблим виявився 56-річний місцевий мешканець.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах