У 22 рази вище норми: патрульні затримали п'яного львів'янина за кермом

У центрі Львова патрульні зупинили водія у стані сп'яніння у 22 рази вище норми. Фото умовне: патрульна поліція

У центрі Львова патрульні зупинили водія у стані сп'яніння у 22 рази вище норми. Фото умовне: патрульна поліція

Події
23 лютого 2021 16:08

У центрі Львова патрульні зупинили водія автомобіля Mercedes-Benz ML з рівнем алкоголю у крові, який перевищив норму у 22 рази.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як повідомила Патрульна поліція Львівщини у своєму Telegram-каналі, на чоловіка склали протокол за нетверезе керування, який невдовзі розгляне суд.

Як уточнили у прес-службі Патрульної поліції Львівщини, інцидент трапився увечері суботи, 20 лютого. Водій за кермом автомобіля Mercedes-Benz ML рухався заднім ходом вулиці Гнатюка. Його зупинили патрульні, повідомляє ZAXID.NET.

Чоловік погодився пройти тест на рівень алкоголю у крові. Драгер показав результат 4,35 проміле, що майже у 22 рази перевищує норму.

34-річний водій автомобіля не погодився з результатом, який показав тест на драгері. Він також відмовився їхати у медзкалад, щоб здати аналіз на стан сп'яніння. Тому патрульні склали на нього протокол за ч. 1 ст. 130 (керування автомобілем у нетверезому стані), який має розглянути суд. Після цього водій залишив авто і пішов пішки.

Нагадаємо, у Львові суд оштрафував п’яного кур’єра служби доставки, який їхав на скутері. Його оштрафували на 10,2 тисяч гривень та позбавили права керувати транспортними засобами протягом року. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах