Фотомайстерність і програмування відеоігор: львівських школярів кличуть на безкоштовні гуртки

Фотомайстерність і програмування відеоігор: львівських школярів кличуть на безкоштовні гуртки. Фото: Львівська міська рада.

Фотомайстерність і програмування відеоігор: львівських школярів кличуть на безкоштовні гуртки. Фото: Львівська міська рада.

Події
24 лютого 2021 11:00

Львівських школярів запрошують досліджувати світ на курсах Lviv Open Lab. У просторі інноваційної освіти на Сихові функціонують курси, що дозволять дітям опанувати нові незвичайні навички у позашкільний час. Про це повідомили у Львівській міській раді.

Однією з основних цілей простору Lviv Open Lab є популяризація науки та STEAM-освіти зокрема. Мета STEAM-освіти — підготувати фахівців, що мають знання у багатьох галузях науки і фокусуються на вирішенні проблеми, а не на вивченні сухої теорії. У Lviv Open Lab переконані, що така освіта можлива, а безкоштовні курси — хороша можливість зробити її доступною для всіх.

Так Lviv Open Lab є у курси фотофізики, Клуб молодого винахідника, основи програмування для відеоігор, майстер-класи із робототехніки. 

"Суть цього інноваційного простору в тому, що діти різного віку можуть прийти сюди і почати освоювати різні професії. Тут, до прикладу, можна пройти курс з біотехнологій. Не читати чи дивитись відео, а реально займатись різними дослідами", — розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, які безкоштовні дитячі клуби є на Личакові у Львові.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах