Лопатою по голові: на Самбірщині чоловік жорстко вбив сусідського собаку

На Самбірщині чоловік жорстко вбив сусідського собаку. Фото: userapi.com (умовне)

На Самбірщині чоловік жорстко вбив сусідського собаку. Фото: userapi.com (умовне)

Події
24 лютого 2021 11:44

На Самбірщині чоловік жорстоко вбив сусідського собаку породи «лайка», який забіг на його подвір’я. Він побив тварину дерев’яною лопатою для снігу, від отриманих травм нещасний собака загинув.

Як повідомили у пресслужбі поліції Львівської області, 22 лютого близько 11:00 до правоохоронців звернулася 51-річна мешканка одного з сіл Самбірського району та розповіла, що сусід вбив її собаку.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«До правопорушення причетний  50-річний мешканець цього ж села, який проживає по сусідству. Напередодні, 21 лютого, чоловік завдав собаці, що забіг на його подвір’я, удари дерев’яною лопатою для снігу кустарного виробництва, що призвело до загибелі тварини», - йдеться в повідомленні поліції.

Труп собаки вилучили та скерували на експертизу.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.299 Кримінального кодексу України – жорстоке поводження з твариною, що призвело до її загибелі. Якщо провину чоловіка доведуть, йому загрожує до трьох років обмеження волі. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, 10 лютого з вікна однієї з квартир на площі Ринок в центрі Самбора чоловік влаштував стрілянину по безпритульному собаці. На щастя, дворняга не сильно постраждав.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах