Зарплати йому мало: з'явилися фото затримання львівського чиновника з хабарем

З'явилися фото затримання львівського чиновника з хабарем. Фото прокуратури

З'явилися фото затримання львівського чиновника з хабарем. Фото прокуратури

Події
24 лютого 2021 13:00

Одного із заступників начальника управління Львівської обласної державної адміністрації затримали на «відкаті» у 365 тисяч гривень. Про це повідомили у департаменті стратегічних розслідувань Національної поліції України.

Як з’ясували слідчі, посадовець отримував неправомірну вигоду від підприємців, натомість сприяв їхній перемозі під час проведення тендерних закупівель на будівельно-ремонтні роботи та перерахування коштів за їх виконання.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Було задокументовано факт вимагання від представника товариства 365 тисяч гривень у якості «відкату» за проведені роботи за бюджетні кошти. Для цього заступник начальника управління облдержадміністрації залучив свого підприємця, який видав фіктивні рахунки-фактури про купівлю у нього товариством певних товарів на цю суму», - йдеться в повідомленні департаменту.

Напередодні, 23 лютого, оперативники затримали посадовця. Тепер вирішують питання про повідомлення йому про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України та обрання запобіжного заходу.

З'явилися фото затримання львівського чиновника з хабарем. Фото поліціїЗ'явилися фото затримання львівського чиновника з хабарем. Фото поліції

З'явилися фото затримання львівського чиновника з хабарем. Фото поліціїЗ'явилися фото затримання львівського чиновника з хабарем. Фото поліції

З'явилися фото затримання львівського чиновника з хабарем. Фото прокуратуриЗ'явилися фото затримання львівського чиновника з хабарем. Фото прокуратури

За вимагання та отримання хабаря заступнику начальника управління Львівської облдержадміністрації загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю терміном до 3 років, з конфіскацією майна.

За інформацією видання «Гал-інфо», мова йде про керівника управління капітального будівництва Львівської Облдержадміністрації Павла Тереха.

Нагадаємо, львівську чиновницю затримали на хабарі. Одна із заступників підрозділу захисту споживачів Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області регулярно брала гроші за успішні перевірки.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах