Будуть віщати: працівники заборонених телеканалів 112, NewsOne і ZIK купили собі у Львові новий

Будуть віщати: працівники заборонених телеканалів 112, NewsOne і ZIK купили собі у Львові новий. Фото: usinsk.online (фото)

Будуть віщати: працівники заборонених телеканалів 112, NewsOne і ZIK купили собі у Львові новий. Фото: usinsk.online (фото)

Події
25 лютого 2021 09:23

Співробітники заборонених телеканалів 112, NewsOne та ZIK на базі львівського телеканалу створюють собі новий. Запустити його планують у квітні 2021 року.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Співробітники телеканалів 112, NewsOne та ZIK, які входили до медіахолдингу депутата Верховної Ради Тараса Козака і потрапили під санкції, створюють новий телеканал на базі регіонального львівського каналу «Перший незалежний». Після закриття каналів через санкції, співробітники телеканалів спершу зареєстрували нове ТОВ «Медіахолдинг Новини», а 24 лютого ця компанія стала засновником ТОВ «Тайм медіа». Керівником «Тайм медіа» є генеральний директор львівського телеканалу НТА та медіахолдингу «Вголос» Роман Любицький.

Як повідомляє «Детектор медіа» з посиланням на власні джерела, запустити новий телеканал планують у квітні 2021 року. На підтвердження цього джерела надали рекламні макети нового каналу, де зображені співробітники холдингу «Новини», до яких входять телеканали «112», NewsOne та ZIK, – ведучі Анастасія Дайнод та Надія Сасс.

Нагадаємо, що 2 лютого президент Володимир Зеленський увів у дію рішення РНБО про санкції проти депутата Верховної Ради Тараса Козака, який є соратником Віктора Медведчука, та записаних на нього телеканалів 112, NewsOne і ZIK. Після цього телеканали зникли з ефіру і продовжили роботу тільки на Youtube.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах