Три-чотири: львівські депутати співатимуть у хорі

У Львівській міській раді з’явиться депутатський хор. Фото: Роман Балук

У Львівській міській раді з’явиться депутатський хор. Фото: Роман Балук

Події
25 лютого 2021 13:33

У Львівській міській раді з’явиться депутатський хор. Ідея для створення виникла у міського голови Львова Андрій Садовий. Співати будуть і жінки, і чоловіки. Читайте новини Львова на VG Львів.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Репетиції проводитимуть у сесійній залі щочетверга в ті дні, коли немає сесії. Перша репетиція хору запланована на 4 березня. Диригуватиме хором керівник хорової капели «Дударик» Дмитро Кацал, пише ZAXID.NET.

За словами диригента, міський голова звернувся до нього з такою ідеєю, бо розуміє цінність спільної дії, що створить можливість гармонії, якості співвідносин між депутатами і покращення внутрішньої комунікації.

«Співпраця, співдія, співвідповідальність — у кожному з цих слів є «спів». Все, що робиться і супроводжується музикою і хоровим співом, в результаті дає гармонію. Це також до певної міри пригода. Ця мистецька пригода для естетичного росту буде цікавою і результативною», — розповів Дмитро Кацал.

Він зазначив, що за рік у депутатський набір обов’язково буде введено: державний гімн «Ще не вмерла», гімн духовний «Боже великий, єдиний», гімн ОУН, УСС, «Заповіт» Шевченка.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах