День міста, Великдень, Різдво: скільки витратить Львів на святкування у 2021 році

День міста, Великдень, Різдво: скільки витратить Львів на святкування у 2021 році. Фото: hotel-edem.lviv.ua

День міста, Великдень, Різдво: скільки витратить Львів на святкування у 2021 році. Фото: hotel-edem.lviv.ua

Події
26 лютого 2021 14:52

Для Львова затвердили календарний план загальноміських заходів на 2021 рік. Йдеться про загальноміські свята, відзначення визначних та пам’ятних дат, конкурс соціально-культурних проектів тощо. Загальна сума видатків на рік – 5,6 мільйона гривень.

Виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив календарний план загальноміських централізованих заходів на 2021 рік та суми фінансування відповідних заходів за рахунок коштів бюджету Львівської міської територіальної громади. Загальна сума видатків на рік становить 5,6 мільйона гривень.

Так, на відзначення ювілеїв, визначних і пам'ятних дат у 2021 році передбачено 700 тисяч гривень, відзначення професійних свят у галузі культури – 50 тисяч гривень, на новорічні та різдвяні свята, День міста Львова, Великдень у Львові, День Незалежності України – майже 327 тисяч гривень.

День міста, Великдень, Різдво: скільки витратить Львів на святкування у 2021 році фото 1День міста, Великдень, Різдво: скільки витратить Львів на святкування у 2021 році фото 1

День міста, Великдень, Різдво: скільки витратить Львів на святкування у 2021 році фото 2 1День міста, Великдень, Різдво: скільки витратить Львів на святкування у 2021 році фото 2

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах