Повеселився: киянин розтрощив скляну огорожу Меморіалу Небесної Сотні у Львові

Киянин розтрощив скляну огорожу Меморіалу Небесної Сотні у Львові. Фото: Львівська міськрада (умовне)

Киянин розтрощив скляну огорожу Меморіалу Небесної Сотні у Львові. Фото: Львівська міськрада (умовне)

Події
27 лютого 2021 16:43

У Львові 23-річний киянин розтрощив скляну огорожу Меморіалу Небесної Сотні. Камера відеоспостереження зафіксувала хуліганський вчинок, тож молодика швидко розшукали й затримали. Про це повідомили у патрульній поліції Львівщини.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як йдеться у повідомленні, 26 лютого пізно увечері компанія молодих людей перебувала на території Меморіалу Небесної Сотні у Львові, аж раптом один із хлопців підбіг і вдарив обгороджувальне скло ногою. Від цього частина огорожі тріснула. Очевидці, які стали свідками події, одразу ж зателефонували до поліції. 

Завдяки відеозапису патрульні швидко вирахували ймовірного винуватця – ним виявився 23-річний киянин. Молодого чоловіка та його друзів (мешканців Львівської та Дніпропетровської областей, а також міста Києва) затримали й супроводили у Львівське районне управління поліції. Наймолодшому з компанії 21 рік, найстаршому – 23.

Пізніше у пресслужбі поліції Львівщини повідомили, що на 23-річного порушника склали протокол за дрібне хуліганство. З'ясувалось, що киянин перебував у нетверезому стані.

Киянин розтрощив скляну огорожу Меморіалу Небесної Сотні у Львові. Фото: поліція Львівщини.Киянин розтрощив скляну огорожу Меморіалу Небесної Сотні у Львові. Фото: поліція Львівщини.

Правоохоронці вдячні небайдужим, які не залишилися осторонь та повідомили про правопорушення. 

Нагадаємо, 6 січня 2021 року двоє киян розмалювали графіті Меморіал Небесної Сотні у Львові. Патрульні затримали зловмисників просто під час "роботи". 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах