Зцілює важкохворих і примирює сім'ї: у львівському храмі виставили мощі святого Шарбеля

У львівському храмі виставили до почитання гріб з мощами святого Шарбеля. Фото: міськрада

У львівському храмі виставили до почитання гріб з мощами святого Шарбеля. Фото: міськрада

Події
02 березня 2021 18:02

У вівторок, 2 березня, в Архикатедральному соборі святого Юра виставили до почитання гріб з мощами святого Шарбеля та розпочали моління дев’ятниці. Читайте новини Львова на VG Львів.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Маємо в нашому Соборі мощі з Лівану від гробу св. Шарбеля. Сам гріб є подорожуючим по світі. В ньому лежить права рука св. Шарбеля. Перед Львовом ці мощі були в Закарпатті. Ідея привести до собору мощі з’явилася в час мого паломництва до Лівану. Там ми засвідчили, що хочемо, щоб цей подорожуючий гріб прибув до Львова», – розповів настоятель Архикатедрального собору св. Юра митрофорний протоієрей Роман Кравчик. 

У львівському храмі виставили до почитання гріб з мощами святого Шарбеля. Фото: міськрадаУ львівському храмі виставили до почитання гріб з мощами святого Шарбеля. Фото: міськрада

За його словами, сьогодні розпочали дев’ятницю до св. Шарбеля.

«9 днів підряд будемо молитися до святого за всіх мешканців нашого міста і за Україну. Будемо просити, щоб Бог зменшив тягар пандемії та інших захворювань перед гробом святого Шарбеля», – зазначив настоятель.

Гріб з мощами перебуватиме в Соборі упродовж дев’яти днів. Щодня о 10:00 служитиметься Свята Літургія та дев’ятниця до святого.

За словами настоятеля Архикатедрального собору, до святого Шарбеля приходили люди з різними потребами. Більше знаємо його, як цілителя недужих, особливо важкохворих, особливо онкологічнохворих. Деякі описи розповідають, що св. Шарбель був помічний при непорозуміннях в сім’ях. До нього часто молять про успіх дітей, за добру працю. Хоча найбільше все залежить від особистої віри і молитви. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах