Виспалися: у притулку біля Львова прокинулися ведмеді

У ведмежому притулку "Домажир" біля Львова прокинулися майже всі ведмеді. Фото: "Домажир"

У ведмежому притулку "Домажир" біля Львова прокинулися майже всі ведмеді. Фото: "Домажир"

Події
03 березня 2021 11:05

У ведмежому притулку "Домажир" біля Львова після зимового сну прокинулися майже всі ведмеді. Клишоногі ще не дуже активні і мало їдять. Читайте новини Львова та Львівщини на VG Львів.

Більшість мешканців притулку бачать сніг, який ще не повністю розтанув, вперше. Деякі ведмеді активно бігають, бавляться один з одним і стрибають у засніжену водойму. Інші, сонними виходять трошки подихати свіжим повітрям з барлоги і кволо повертаються назад, повідомляє ТСН.

Пятеро ведмедів ще сплять, решта 17 уже прокинулися і оговтуються від зимового сну. Вони ще кволі і мало їдять. У притулку кажуть, що це нормально. Їхні шлунки не готові сприймати багато їжі, тому їм дають по трошки овочів і фруктів щодня.

Клишоногі повернуться до звичайного життя вже тоді, коли на деревах зявляться листочки, почне рости травичка і порції стануть більшими.

У притулку «Домажир» перебуває 22 бурих ведмеді. Усіх привезли з неволі: ресторанів, звіринців чи інших жахливих умов.

До 15 березня вартість квитків ще буде минулорічною: дорослий квиток коштуватиме 70 грн (100 грн з екскурсією), дитячий – 35 грн. Вхід до 6 років безкоштовний. Також за 170 грн можна придбати сімейний квиток. З другої половини березня вартість квитків зросте, проте наразі цін ще не називають. На території притулку є кафе, проте відвідувачів просять не забувати про використання масок та карантинні обмеження.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах