Вичислили за банківською карткою: поліцейські швидко розшукали зниклу 15-річну львів'янку

Поліцейські швидко розшукали зниклу 15-річну львів'янку. Фото: goodfon (умовне)

Поліцейські швидко розшукали зниклу 15-річну львів'янку. Фото: goodfon (умовне)

Події
03 березня 2021 13:46

Поліцейські розшукали зниклу 15-річну львів’янку, яка має проблеми зі здоров'ям і схильна до самогубства. Дівчину вдалось знайти за допомогою банківської картки.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як повідомили в пресслужбі патрульної поліції, 2 березня на лінію 102 звернулася жінка з вулиці Слов'янської і розповіла, що її донька зранку пішла з дому і станом на вечір не повернулася.

За словами заявниці, у її 15-річної доньки проблеми зі здоров'ям і вона має схильність до самогубства. Дівчина вийшла на контакт з матір'ю близько 17:00 і сказала не турбувати її. За попередньою інформацією, вона могла гуляти зі своїм хлопцем. Жінка не могла самостійно розшукувати доньку, оскільки занедужала.

Правоохоронці обстежили прилеглі вулиці, однак безрезультатно. Тоді мати виявила, що донька скористалася її банківською карткою в одному із закладів громадського харчування. Поліцейські зателефонували на гарячу лінію мережі цих закладів і з'ясували, що дівчина була в кафе на вулиці Володимира Великого.

«Прибувши за вказаною адресою патрульні переглянувши відео з камер спостереження та побачили розшукувану дівчину з подругою. Опитавши людей, які стояли на вулиці біля закладу, вони сказали, що схожі особи пішли в напрямку вулиці Княгині Ольги», - йдеться в повідомленні поліції.

Дівчину розшукали на одній із зупинок громадського транспорту та відвезли додому.

Поліцейські швидко розшукали зниклу 15-річну львів'янку. Фото поліціїПоліцейські швидко розшукали зниклу 15-річну львів'янку. Фото поліції

Нагадаємо, 40-річну Галину Підгайну з Оброшина, що біля Львова, знайшли. Жінка ходила вулицями у дачному масиві та перебувала в пригніченому стані.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах