Шукали два роки: у Харкові затримали чоловіка, який "замінував" Victoria Gardens у Львові

Шукали два роки: у Харкові затримали чоловіка, який "замінував" Victoria Gardens у Львові. Фото: Варта 1.

Шукали два роки: у Харкові затримали чоловіка, який "замінував" Victoria Gardens у Львові. Фото: Варта 1.

Події
05 березня 2021 12:50

Харківські поліцейські затримали 38-річного чоловіка, який двічі повідомляв про замінування торгового центру у Львові Victoria Gardens. У такий спосіб він мстив своєму брату, який орендував приміщення у торговому закладі. "Мінера" вдалося затримати лише через два роки. 

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як повідомили у Головному управлінні Нацполіції у Харківській області, інцидент трапився ще у 2019 році. Два дні поспіль, 24 та 25 січня, до харківського оператора служби «102» надходили анонімні повідомлення про замінування торгово-розважального комплексу на вулиці Кульпарківській у Львові. Тоді довелося евакуювати понад 3 тисячі працівників і відвідувачів. 

Шукали два роки: у Харкові затримали чоловіка, який "замінував" Victoria Gardens у Львові. Фото: поліція Харківської областіШукали два роки: у Харкові затримали чоловіка, який "замінував" Victoria Gardens у Львові. Фото: поліція Харківської області

«Детективи з’ясували, що у такий спосіб зловмисник хотів помститися своєму брату, який заборгував йому 1 850 000 гривень і орендував приміщення у ТРК у Львові. За результатами фоноскопічної експертизи отриманих зразків голосу фігуранта встановлена їх тотожність голосу особи, яка здійснила повідомлення до поліції», — йдеться у повідомленні.

У четвер, 4 березня, поліцейські провели обшук вдома у правопорушника. Цього ж дня Київський районний суд Харкова взяв його під варту. 

Нагадаємо, що 4 березня працівників Львівської облдержадміністрації та Львівської облради евакуювали через повідомлення про замінування.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах