На власному прикладі: очільник Львівщини вакцинувався від коронавірусу

Голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький вакцинувався від COVID-19. Фото облдержадміністрації

Голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький вакцинувався від COVID-19. Фото облдержадміністрації

Події
05 березня 2021 16:47

Сьогодні, 5 березня, голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький вакцинувався від COVID-19. Нею вже щепилися понад 400 медиків області.

Вакцина Oxford/AstraZeneca (Covishield) прибула на Львівщину 25 лютого. Заявлена ефективність сягає 70%.

“Я вакцинуюсь, щоб показати безпечність цієї вакцини. Крім того, цією дією хочу показати мою особисту державницьку позицію і невелювати закиди всіх противників”, — сказав Максим Козицький.

Голова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький вакцинувався від COVID-19. Фото облдержадміністраціїГолова Львівської облдержадміністрації Максим Козицький вакцинувався від COVID-19. Фото облдержадміністрації

Нагадаємо, в Україну прибула перша партія вакцини від коронавірусу Oxford/AstraZeneca. Одразу після розмитнення, її відправлять у регіони. Із 500 тисяч доз на Львівщині очікується близько 42 тисяч. За пів дня 25 лютого у Львівській обласній інфекційній лікарні від коронавірусу вакцинували 50 медиків.

За словами медиків, вакцина AstraZeneca/Covishield повністю безпечна, має доведену ефективність, схвалена Всесвітньою організацією охорони здоров’я і пройшла перевірку Європейським агентством з лікарських засобів. Вона дозволена для використання в Європейському Союзі, Бразилії, Аргентині, Великій Британії, Мексиці та інших країнах. Цю вакцину замовили Британія, Австралія, Канада. Oxford/AstraZeneca (Covishield), яку розробив Оксфордський університет та британсько-шведська компанія AstraZeneca. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах