Дістаємо комп'ютери: школи Львівщини переходять на дистанційне навчання

Школи Львівщини переходять на дистанційне навчання. Фото: freepik.com (умовне)

Школи Львівщини переходять на дистанційне навчання. Фото: freepik.com (умовне)

Події
06 березня 2021 10:44

Усім навчальним закладам Львівщини, окрім закладів дошкільної освіти та спеціальних закладів, рекомендують з вівторка, 9 березня, перейти на дистанційний режим навчання. Відповідне рішення прийняла обласна комісія ТЕБ і НС у п'ятницю, 5 березня, у зв’язку із погіршенням епідеміологічної ситуації.

Крім того, з 15 березня рекомендують розпочати канікули і школах області.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

За словами керівника департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації Ореста Чемериса, упродовж  останніх 2 тижнів ситуація із захворюваністю стрімко погіршується. Так, сьогодні у кожної 2-3 людини, яка тестується, позитивний результат на коронавірус. Збільшується як кількість викликів швидкої медичної допомоги до людей з підозрою на COVID-19, так і кількість госпіталізованих в медичні заклади області.

Зокрема, станом на сьогодні завантаженість ліжкової мережі медичних закладів області становить майже 43% на противагу майже 30%, які були ще два тижні назад. Проблеми з оптимізацією мережі медичних закладів наразі немає, адже понад 90% ліжкомісць забезпечені киснем, проте таку тенденцію захворюваності в обладміністрації називають тривожною.

Керівник департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації Олег Паска додав, що зростає захворюваність і серед дітей, які відвідують навчальні заклади області.

Щодо роботи навчальних закладів у Львові, то, за словами мера Андрія Садового, у місті продовжують активно відслідковувати рівень захворюваності у школах. Наразі вони працюватимуть у звичному режимі.  Рішення щодо їх роботи прийматиме міська комісія ТЕБ і НС у вівторок, 9 березня.

Нагадаємо, Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль припустив можливість запровадження чергового локдауну через різке збільшення захворюваності на коронавірус.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах