Залишайся вдома: у Львові та області оголосили штормове попередження

У Львові та області оголосили штормове попередження. Фото: vgolos.com.ua (умовне)

У Львові та області оголосили штормове попередження. Фото: vgolos.com.ua (умовне)

Події
07 березня 2021 10:08

На сьогодні, 7 березня, у Львові та області оголосили штормове попередження через сильні пориви вітру. Про це повідомили в пресслужбі ГУ ДСНС Львівської області.

За даними Львівського регіонального центру з гідрометеорології України, 7 березня по території Львівської області вранці та вдень будуть пориви західного вітру 15 – 20 м/с. На дорогах ожеледиця.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Рятувальники просять львів’ян та мешканців області проявляти пильність та обережність, перебуваючи на вулиці. Зокрема, не ходити попід розлогими деревами, а також триматися подалі від рекламних щитів та ліній електропередач. Також, за можливості, не паркувати автомобілі під нестійкими конструкціями чи деревами.

Водіїв закликають дотримуватись швидкісного режиму, дистанції та відмовитись від ризикованих маневрувань, які при несприятливих погодних умовах можуть привести до створення аварійних ситуацій.

Про усі надзвичайні випадки, які можуть виникнути через негоду, мешканців просять інформувати «Гарячу лінію міста» за номером 15−80 для оперативного реагування відповідних служб, а в разі виникнення небезпеки телефонувати до Служби порятунку «101».

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах