У родинному колі: Садовий закликав львів’ян святкувати 8 березня вдома

Садовий закликав львів’ян святкувати 8 березня вдома. Фото: asifit.co.id (умовне)

Садовий закликав львів’ян святкувати 8 березня вдома. Фото: asifit.co.id (умовне)

Події
08 березня 2021 09:34

Очільник Львова Андрій Садовий закликав містян дотримуватись карантину під час довгих вихідних та не збиратися великими компаніями, надавши перевагу відпочинку вдома. Таке прохання міський голова пояснив суттєвим погіршенням ситуації із захворюваністю на коронавірус у Львові впродовж останнього тижня.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Сьогодні, 7 березня, хочу поговорити про 8 березня. Не буду вникати в деталі - хтось святкує, хтось критикує. Але ми маємо вихідні. Звичайно, є спокуса зібратися великим товариством і щось відсвяткувати. Тож я б хотів вас озброїти інформацією, якою володію. За останню добу в наші лікарні поступив 41 хворий у складному стані, виписано лише 5 людей. Така динаміка спостерігається, фактично, весь останній тиждень. За словами медиків, цей вірус набагато агресивніший. Важко передбачати подальші тижні й місяці. Але я б дуже вас усіх просив — краще побудьте вдома. Бережіть своє здоров’я та здоров’я своїх рідних. Це краще, аніж потім героїчно лікуватись. Бажаю всім добра», — зазначив міський голова на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, станом на ранок 8 березня у Львові та області підтверджено 82 860 випадків інфікування коронавірусом. За вчорашню добу лабораторні центри провели 788 ПЛР-тестів, з яких 507 — позитивні. Серед них львів`ян — 302.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах