На зарплату не прожити: командир взводу на Львівщині торгував наркотиками

Командир взводу військової частини на Львівщині торгував наркотиками. Фото: Служба безпеки України

Командир взводу військової частини на Львівщині торгував наркотиками. Фото: Служба безпеки України

Події
09 березня 2021 17:19

Командир взводу військової частини на Львівщині торгував наркотиками. Чоловіка викрили на збуті амфетаміну. Тепер йому від загрожує 6 до 10 років позбавлення волі. Про це повідомили у в управлінні Служби безпеки України у Львівській області. 

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

За версією слідства, командир однієї із військових частин налагодив механізм реалізації амфетаміну. Своїх клієнтів він підшукував через особисті зв’язки. Правоохоронці зафіксували кілька випадків збуту товару.

Командира затримали під час чергової спроби продажу наркотиків.

Командир взводу військової частини на Львівщині торгував наркотиками. Фото: Служба безпеки УкраїниКомандир взводу військової частини на Львівщині торгував наркотиками. Фото: Служба безпеки України

Командир взводу  військової частини на Львівщині торгував наркотиками. Фото: Служба безпеки УкраїниКомандир взводу військової частини на Львівщині торгував наркотиками. Фото: Служба безпеки України

Військовослужбовцю вже повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів) Кримінального кодексу України. Якщо його провину доведуть, йому загрожує позбавлення волі від 4 до 8 років із конфіскацією майна.

Тривають слідчі дії, правоохоронці встановлюють інших причетних до збуту наркотиків.

Нагадаємо, старший сержант однієї з військових частин Збройних сил України налагодив «схему» продажу боєприпасів. Чоловіка затримали поліцейські після того, як він продав боєприпаси за 3 тисячі гривень.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах