Сам винен: збитого автомобілем львів'янина оштрафували

Збитого автомобілем львів'янина оштрафували. Фото: dallascaraccidentlawyers.net (умовне)

Збитого автомобілем львів'янина оштрафували. Фото: dallascaraccidentlawyers.net (умовне)

Події
10 березня 2021 11:54

Напередодні, 9 березня, близько 21:00 на перехресті вулиць Сяйво — Городоцька 29-річний пішохід вибіг на дорогу під колеса автомобіля. На щастя, внаслідок наїзду чоловік не отримав травм. Та його оштрафували за порушення правил дорожнього руху.   

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Він, не переконавшись у безпечності переходу проїжджої частини, ще й у невстановленому місці, різко вибіг на дорогу. У цей момент, не очікуючи загрози, там їхав автомобіль Volkswagen Jetta. Чоловік, буквально, вистрибнув на автомобіль», - повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області.

На щастя, внаслідок інциденту чоловік не постраждав, також автомобіль не отримав технічних ушкоджень.

Патрульні винесли на пішохода постанову за ч. 1 ст. 127 (Порушення ПДР пішоходом) КУпАП та оштрафували його на 51 гривню.

Зазначимо, загалом за два місяці 2021 року патрульні Львівської області винесли вже 923 постанови на пішоходів-порушників — з них 47 адмінматеріалів на нетверезих піших учасників дорожнього руху.

Нагадаємо, Галицький районний суд Львова визнав винною у порушенні правил дорожнього руху студентку, яку поза пішохідним переходом збила маршрутка.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах