Топ кращих вакансій для львівських студентів

Топ кращих вакансій для львівських студентів.

Топ кращих вакансій для львівських студентів.

Події
11 березня 2021 16:49

Можливість поєднувати навчання та роботу дає змогу студентам не лише заробляти гроші, але й отримувати життєво важливий досвід. Головна проблема ― влаштуватися так, аби одна діяльність не шкодила іншій.

Пропонуємо вашій увазі топ кращих пропозицій роботи у Львові для тих, хто здобуває освіту.

Офіціант, бармен

Топ кращих вакансій для львівських студентів фото 1Топ кращих вакансій для львівських студентів фото 1

Львів ― великий туристичний центр. Саме тому в цьому місті є величезна кількість різноманітних розважальних закладів. Однією з найкреативніших і найвідоміших є компанія !FEST, яка налічує понад 20 унікальних тематичних закладів, серед яких ви знайдете:

  • Львівську майстерню шоколаду;
  • Криївку;
  • театр пива «‎Правда‎»;
  • Львівську копальню кави;
  • ресторацію-музей «‎Гасова лямпа‎» та ін.

У таких закладах є можливість працювати позмінно у першій/другій половині дня або ж у вечері. Щоб влаштуватися на роботу в компанію !FEST, ви можете підібрати вакансії за назвою закладу, який подобається, на сервісах пошуку роботи (OLX Робота і т. д.) або ж заповнити анкету на сайті.

Продавець, касир, промоутер

Також у Львові є багато супермаркетів, гіпермаркетів, торговельних та торговельно-розважальних центрів, наприклад, King Cross Leopolis (найбільший

ТРЦ Західної України), Victoria Gardens, «‎‎Скриня» та ін. Тому влаштуватися продавцем, касиром або промоутером ― не проблема. Робота промоутером зазвичай вимагає всього кілька годин зайнятості на день, а касиром або продавцем загалом пропонують працювати позмінно.

Працівник готелю

У Львові налічується понад п’ятдесят 3-, 4- та 5-зіркових готелів, які надають можливість працювати в нічний час. У готель можна влаштуватися покоївкою, прибиральником або охоронцем. Якщо у вас приємна зовнішність і ви чудово володієте англійською або іншими іноземними мовами, то у вас є непогані шанси влаштуватися й адміністратором.

Віддалена робота

Львів ― це місто площею 182 км2, тому на те, щоб дістатися з одного місця в інше, потрібно в середньому від 1 до 1,5 год. Щоб не витрачати дорогоцінний час на дорогу до роботи й назад, варто звернути увагу на вакансії, які передбачають можливість працювати дистанційно. Це можуть бути:

  • оператор call-центру;
  • куратор анкет;
  • менеджер чату;
  • онлайн-репетитор;
  • перекладач та ін.

Як правило, для таких вакансій пропонують вільний робочий графік, тому проблем із поєднанням роботи та навчання не буде.

Найкращий варіант віддаленої роботи ― фріланс. Це можуть бути копірайтер, журналіст, верстальник сайтів і т. ін. У такому випадку ви матимете можливість обирати обсяг роботи, виділяти на її виконання будь-який зручний для вас час і робити це вдома.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах