Коронавірусне: Максим Степанов запропонував ввести на Львівщині додаткові обмеження

Коронавірусне: Максим Степанов запропонував ввести на Львівщині додаткові обмеження. Фото: МОЗ/Фейсбук

Коронавірусне: Максим Степанов запропонував ввести на Львівщині додаткові обмеження. Фото: МОЗ/Фейсбук

Події
12 березня 2021 17:51

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов запропонував ввести у Львівській області додаткові обмеження через коронавірус. Про це він заявив під час свого робочого візиту до Львова. 

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Максим Степанов наголосив, що на Львівщині нині склалася ситуація, яка викликає занепокоєння. Тому потрібно ввести обмеження на рівні міста і області, які не будуть зупиняти галузі економіки, але які зможуть призупинити поширення вірусу.

Міністр охорони здоров'я Максим Степанов запропонував ввести у Львівській області додаткові обмеження через коронавірус. Фото: Твоє МістоМіністр охорони здоров'я Максим Степанов запропонував ввести у Львівській області додаткові обмеження через коронавірус. Фото: Твоє Місто

"Зростає кількість захворілих і кількість госпіталізацій, 43% ковідних ліжок із киснем на Львівщині зайняті, загалом понад 50% ліжок на Львівщині уже зайняті хворими із Covid-19. Область рухається до червоного рівня епіднебезпеки. Вважаю, що потрібно спробувати не доспустити цього, тому запропонував органам місцевого самоврядування запровадити певні обмежувальні заходи, які би стримували розвиток інфекції", – пояснив Максим Степанов, пише Тvoemisto.tv.

Він також зазначив, якщо у Львівській області буде більше 65% ліжок із киснем заповнені і динаміка госпіталізації  упродовж семи днів буде становити понад 50%, а рівень госпіталізації буде понад 60%, то вона потрапить у червону зону з обмеженнями, які діяли під час січневого локдауну із закритими кафе, спортзалами та іншими закладами. 

Нагадаємо, що станом на ранок 12 березня у Львові та на Львівщині підтвердили 704 нових випадки інфікування коронавірусом. Серед них 335 — львів`яни. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах