Труп в саморобному наметі: у Дрогобичі поліцейські затримали підозрюваних у вбивстві

Поліцейські затримали підозрюваних у вбивстві Романа Дідуха у Дрогобичі. Фото (умовне): поліції

Поліцейські затримали підозрюваних у вбивстві Романа Дідуха у Дрогобичі. Фото (умовне): поліції

Події
13 березня 2021 13:34

Поліцейські затримали двох чоловіків, яких підозрюють у грабежі та вбивстві 54-річного Романа Дідуха у Дрогобичі. Його тіло знайшли 11 березня у саморобному наметі на околиці Дрогобича. Читайте новини Львова та Львівщини на VG Львів.

У вівторок, 9 березня, у Дрогобицький районний відділ поліції звернулась 75-річна місцева мешканка, яка повідомила про зникнення свого 54-річного сина. Правоохоронці оголосили чоловіка у розшук і за два дні виявили його тіло з ознаками насильницької смерті в саморобному наметі на вулиці Стрийській у Дрогобичі.

Поліцейські затримали двох чоловіків, яких підозрюють у грабежі та вбивстві 54-річного Романа Дідуха у Дрогобичі. Фото поліціїПоліцейські затримали двох чоловіків, яких підозрюють у грабежі та вбивстві 54-річного Романа Дідуха у Дрогобичі. Фото поліції

Як повідомили 13 березня у поліції Львівщини, до злочину причетні двоє мешканців Закарпаття віком 41 та 58 років, які тимчасово жили в Дрогобичі. Їх затримали 12 березня. У поліції уточнюють, що чоловіка вбили з метою пограбування.

41-річному закарпатцю повідомили про підозру за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) ККУ. Якщо його провину доведуть, чоловікові загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

58-річному затриманому повідомили про підозру за ч. 2 ст. 186 (грабіж) ККУ. Йому загрожує від 4 до 6 років ув'язнення.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах