Доведи, що заслужив: як львів'янам записатися на вакцинацію від коронавірусу

Як львів'янам записатися на вакцинацію від коронавірусу. Фото: pinterest.com

Як львів'янам записатися на вакцинацію від коронавірусу. Фото: pinterest.com

Події
15 березня 2021 14:07

У Львові визначили категорію людей, які можуть записатися на вакцинацію від коронавірусу. Свою кандидатуру потрібно не тільки підтвердити, а й довести, що ви відповідаєте вказаній категорії. 

10 березня Львівський обласний центр громадського здоров'я запустив електронну форму для реєстрації публічних осіб на щеплення залишками вакцини від коронавірусу. Також платформа є на сайті департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації.

Як повідомив Tvoemisto.tv координатор із вакцинації у Львівській області Олег Когут до визначеної категорії входять депутати, журналісти, письменники, діячі культури, керівники центральних органів виконавчої влади, місцевого самоврядування релігійні організації.

 «Якщо є залишки доз, то та людина, яка записалася на чергу, може приїхати і вакцинуватися. Є координатор з цього питання, що знає графік виїзду мобільних бригад, списки охочих. Однак оце поняття «видатні» діячі має мати якесь підгрунтя. Людина має описати, пояснити, чому вважає себе лідером громадської думки, що саме він/вона зробили», – зазначив він.

За словами Олега Когута, за час роботи онлайн-платформи в області не було невикористаних доз. Одна була до цього лише в одному з сіл Дрогобицького району.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах