За чим стоять: біля поліклініки на Симоненка помітили довжелезну чергу

Біля поліклініки на Симоненка помітили довжелезну чергу. Фото: Yuliya Lyashchuk

Біля поліклініки на Симоненка помітили довжелезну чергу. Фото: Yuliya Lyashchuk

Події
16 березня 2021 14:45

Сьогодні, 16 березня, о 8:00 біля 2-ї міської поліклініки Львова, що на вулиці Василя Симоненка, 4, вишикувалась довжелезна черга. Люди простоювали в очікуванні на здачу тесту на COVID-19 просто неба в негоду.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Відповідні фото оприлюднила очевидиця Yuliya Lyashchuk у Фейсбук-спільноті «Гаряча лінія міста Львова».

«Півторагодинна черга на здачу ПЛР-тесту під дощем, снігом, холодним вітром... Якщо вірити статистиці, то приблизно у половини цих людей результати будуть позитивні. Безкоштовне ПЛР-тестування – це, звичайно, дуже добре. Але чому у нас всі нормальні речі не доводяться до якогось логічного завершення... Невже у період збільшення захворюваності не можна якось по іншому організувати весь цей процес, а не збирати купу хворих людей в один і той самий час рівно 2 рази на добу?», - написала авторка.

Біля поліклініки на Симоненка помітили довжелезну чергу. Фото: Yuliya LyashchukБіля поліклініки на Симоненка помітили довжелезну чергу. Фото: Yuliya Lyashchuk

У поліклініці на вулиці Симоненка працює кімната для збору матеріалу для проведення ПЛР-дослідження на виявлення вірусу. Занедужавші можуть потрапити сюди з 8:00 до 9:30 з понеділка по п’ятницю або ж з 16:00 до 17:00 з понеділка по четвер. Отож, для всіх людей є лише 1-1,5 година часу.

У коментарях містяни бідкаються, що такі ж черги виникли й в інших поліклініках, і навіть у приватних кабінетах. В очікуванні декому довелося годину вистояти під снігом і дощем.

Нагадаємо, станом на ранок 16 березня у Львові та на Львівщині виявили вдвічі більше хворих на коронавірус, ніж напередодні. За минулу добу лабораторні центри провели 2289 ПЛР-тестів, з яких 1065 — позитивні. Серед них 616 — львів`яни.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах