За все заплатить: на меморіалі Небесної Сотні замінили розтрощене киянином скло

За все заплатить: на меморіалі Небесної Сотні замінили розтрощене киянином скло. Фото: Євген Бойко.

За все заплатить: на меморіалі Небесної Сотні замінили розтрощене киянином скло. Фото: Євген Бойко.

Події
17 березня 2021 11:54

На меморіалі Героїв Небесної Сотні у Львові замінили скло, яке місяць тому пошкодив 23-літній киянин. На це витратили майже шість тисяч гривень. Кошти сподіваються стягнути з вандала. Про це повідомив директор департаменту «Адміністрація міського голови» Львівської міської ради Євген Бойко. 

За словами Бойка, скло гартоване, його робили спеціально під замовлення, бо воно має специфічний розмір. Львівське комунальне підприємство «Зелений Львів» замінило скло за близько 6 тисяч гривень. 

Киянин розтрощив скляну огорожу Меморіалу Небесної Сотні у Львові. Фото: поліція Львівщини.Киянин розтрощив скляну огорожу Меморіалу Небесної Сотні у Львові. Фото: поліція Львівщини.

Нагадаємо, 26 лютого у Львові 23-річний киянин розтрощив скляну огорожу Меморіалу Небесної Сотні. Очевидці, які стали свідками події, одразу ж зателефонували до поліції. Камера відеоспостереження зафіксувала хуліганський вчинок, тож молодика швидко розшукали й затримали. На 23-річного порушника склали протокол за дрібне хуліганство. З'ясувалось, що киянин перебував у нетверезому стані.

Додамо, що 6 січня 2021 року двоє киян розмалювали Меморіал Небесної Сотні у Львові. Патрульні затримали зловмисників просто під час "роботи". 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах