З 19 березня у Львові оголошено посилений карантин: що працюватиме

З 19 березня у Львові оголошено посилений карантин: що працюватиме. Фото: od.vgorode.ua

З 19 березня у Львові оголошено посилений карантин: що працюватиме. Фото: od.vgorode.ua

Події
17 березня 2021 12:59

З п’ятниці, 19 березня, на території львівської громади запроваджують посилений карантин. Він діятиме до неділі, 28 березня. Про це заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

За словами мера Львова, це було складне, але вкрай необхідне рішення комісії з надзвичайних ситуацій.

"Чому ми вирішили не чекати на рішення кабміну і ухвалювати такі рішення негайно? Динаміка госпіталізації важких хворих не зменшується. Маємо зробити все необхідне для того, щоб не допустити колапсу медичної системи міста. Це час, за який зможемо облаштувати додаткові місця у лікарнях та поліклініках. Також це єдина можливість обірвати ланцюжок захворювання. Тому просимо всіх при можливості залишатись вдома, носити маски, дотримуватись дистанції.Давайте разом допоможемо нашим медикам і врятуємо життя своє та своїх близьких. Вибачте за незручності. Бережіть себе!", — заявив Андрій Садовий.

З 19 березня молодша школа у Львові переходить на канікули. Старші класи продовжують дистанційне навчання.

Так, з 19 до 28 березня у Львові припиняють роботу всі заклади культури: театри, кінотеатри, музеї, концертні майданчики. Всі масові заходи переносяться.

Заклади громадського харчування працюватимуть лише "на виніс" і доставку. Крамниці у торгових центрах закриють, працюватимуть лише продуктові та зоомагазини, аптеки. Господарські магазини з 19 березня працюватимуть у Львові тільки на видачу за попереднім замовленням. Львівські салони краси та спортивні — за індивідуальним попереднім записом.

Додамо, що станом на 08.00 середи, 17 березня, на Львівщині 89008 підтверджених випадків інфікування коронавірусом. За добу померли 17 людей, у яких було лабораторно підтверджено COVID-19. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах