Нова послуга: у львівському пологовому будинку робитимуть безкоштовні фотосесії

У львівському пологовому будинку робитимуть безкоштовні фотосесії. Фото: pexels.com

У львівському пологовому будинку робитимуть безкоштовні фотосесії. Фото: pexels.com

Події
17 березня 2021 16:03

У міському пологовому будинку №1, що на вулиці Мечникова у Львові, з’явилась нова послуга. Тепер кожна породілля матиме можливість замовити безкоштовну фотосесію та зафіксувати народження дитини у світлинах.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Багато жінок хочуть мати згадку про перше знайомство з своєю дитиною. Це найважливіша згадка в житті, тому що потім – це вже процес виховання, фотографії вже робляться. До нас звернулась фотограф – Олена Павлишин – і запропонувала таку послугу, як благодійність», – розповіла Zaxid.net головна лікарка пологового будинку Людмила Шекета.

Фотографиня безкоштовно зніматиме пологи усіх, хто забажає таку фотосесію. Олена Павлишин вже пройшла обстеження, здала тест на коронавірус та є абсолютно здоровою, тож її можуть допускати у родзал.

Олена Павлишин з фотографією працює уже близько 10 років. Світлини, зроблені у пологовому будинку, фотографиня збирається використовувати у некомерційному проекті – публікувати на сторінці у Instagram під назвою «Наша зустріч».

«Я там публікую фотографії малюків разом з їхніми батьками. Вони зроблені вдома, а я б хотіла ще публікувати фотографії і з пологового», – уточнила Олена Павлишин.

Фотографиня розповіла, що обов’язково обговорюватиме умови використання фотографій із кожною породіллею індивідуально та не відмовлятиме клієнтам, які не погоджуватимуться на публікацію фото. У такому випадку вона віддаватиме їх лише батькам та ніде не використовуватиме.

Нагадаємо, у міському пологовому будинку № 1, що на вулиці Мечникова, 8 у Львові, запрацювало клініко-діагностичне амбулаторне відділення з ліжками денного стаціонару. Тут є кабінети акушер-гінеколога, психотерапевта, консультативний кабінет та неонатологічно-педіатричне консультування.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах