Критично не вистачає лікарів: у Львові шукають медиків для порятунку хворих на COVID-19

У Львові шукають медиків для порятунку хворих на COVID-19. Фото: РИА (умовне)

У Львові шукають медиків для порятунку хворих на COVID-19. Фото: РИА (умовне)

Події
21 березня 2021 11:02

Мер Львова Андрій Садовий оголосив про набір медиків для лікування хворих на COVID-19. У місті хочуть сформувати базу лікарів, які готові приєднатись до порятунку людей.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Робимо все необхідне, щоб збільшити кількість ліжок у міських та обласних лікарнях. Сьогодні ми всі маємо працювати як єдиний механізм. Але нам критично не вистачає лікарів та інших медичних працівників, бо саме вони дають сенс усім ліжкам. Знаю, що в нас є багато медиків, які зможуть прийти на допомогу. Зрештою, якщо ви не зі Львова, то маєте добру нагоду це змінити. Ми хочемо сформувати базу лікарів, які готові приєднатись до порятунку людей», - написав міський голова Андрій Садовий.

Усіх, хто має медичну освіту, закликають телефонувати на Гарячу лінію міста – 1580, або заповнити онлайн-форму за посиланням. Також Андрій Садовий пообіцяв гідну фінансову компенсацію для тих, хто готовий долучитись.

У Львові шукають медиків для порятунку хворих на COVID-19. Фото: Андрій СадовийУ Львові шукають медиків для порятунку хворих на COVID-19. Фото: Андрій Садовий

Нагадаємо, Львівська область вже другий день поспіль лідирує за кількістю нових хворих на корона вірус в Україні. Станом на ранок неділі, 21 березня, у Львові та області підтверджено 93 537 випадків інфікування коронавірусом. За вчорашню добу лабораторні центри провели 2 124 ПЛР-тести, з яких 1 117 — позитивні. Серед них львів`ян — 685.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах