Відео: у Львові серед ночі спалахнула вивіска на магазині

У Львові серед ночі спалахнула вивіска на магазині. Фото: скріншот із відео

У Львові серед ночі спалахнула вивіска на магазині. Фото: скріншот із відео

Події
22 березня 2021 10:10

У Львові серед ночі загорілася вивіска на магазині. Пожежа сталася у неділю, 21 березня, на вулиці Зубрівській. Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС у Львівській області.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

21 березня о 20:49 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Зубрівській. До місця події виїхали пожежно-рятувальні підрозділи Львова.

У Львові серед ночі спалахнула вивіска на магазині. Фото: скріншот із відеоУ Львові серед ночі спалахнула вивіска на магазині. Фото: скріншот із відео

"По прибуттю до місця виклику з’ясувалось, що горить рекламна вивіска розміром 2×20 м, на даху двоповерхової будівлі. О 21:11 вогнеборці локалізували пожежу, та о 21:13 повністю ліквідували. Внаслідок пожежі вогонь знищив рекламну вивіску на площі 10 кв.м. та 5 мп електропроводки", - йдеться у повідомленні.

До ліквідації пожежі залучили 23 працівників особового складу та 5 одиниць спецтехніки. Обставини події та причина виникнення пожежі встановлюються. На пожежі ніхто не постраждав, хоча у соцмережах і повідомляли про одного загиблого.

Нагадаємо, що у Львові сталася пожежа у гуртожитку політехніки. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах