Організували канал в колонію: у Львові судитимуть групу наркоторговців

У Львові чоловік організував канал для постачання наркотиків ув’язненим. Фото: поліція

У Львові чоловік організував канал для постачання наркотиків ув’язненим. Фото: поліція

Події
22 березня 2021 13:08

У Львові 38-річний чоловік, так званий «смотрящий», за виправною установою організував канал для постачання наркотиків ув’язненим. Читайте новини Львова на VG Львів.

Як повідомили сьогодні, 22 березня, у поліції, 16 жовтня 2020 року оперативники викрили злочинну організацію, члени якої постачали наркотики до Личаківської виправної колонії.

«Товар «перекидали» через охоронювану територію, де його приймали ув’язнені учасники угруповання і розподіляли між іншими арештантами. Крім лідера, до складу злочинної організації входило ще семеро осіб, четверо з яких – неодноразово судимі», – повідомили у поліції.

У Львові чоловік організував канал для постачання наркотиків ув’язненим. Фото: поліція У Львові чоловік організував канал для постачання наркотиків ув’язненим. Фото: поліція

Кожен мав свою роль: придбання, перевезення та здійснення «перекиду» наркотиків, а також розповсюдження та контроль коштів.

Учасники злочинної організації розповсюджували заборонені речовини у великих обсягах. Зокрема під час проведених обшуків правоохоронці вилучили понад 500 таблеток «субітексу», марихуану, мобільні телефони з контактами постачальників, «чорнові» записи, що підтверджують протиправну діяльність фігурантів.

На підставі отриманих доказів вісьмом членам злочинної організації повідомили про підозру за кількома статтями Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт щодо усіх фігурантів скеровано до суду.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах