Зроби запас: 23 березня частина Шевченківського району увесь день буде без води

23 березня частина Шевченківського району увесь день буде без води. Фото: cosmopolo.it (умовне)

23 березня частина Шевченківського району увесь день буде без води. Фото: cosmopolo.it (умовне)

Події
23 березня 2021 08:54

Сьогодні, 23 березня, до частини будинків на вулиці Богдана Хмельницького у Шевченківському районі Львова повністю припинять подачу води. Відновити водопостачання обіцяють до 21:00. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили в пресслужбі Львівської міської ради, тут проводитимуть роботи з перепідключення новозбудованого водопроводу, діаметром 225 мм.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Так, 23 березня з 9:00 і до 21:00 буде припинено подачу води до будинків на частині вулиці Богдана Хмельницького, а саме – парна сторона № 172−188а, непарна № 213−225.

Після завершення ремонтних робіт буде проведена промивка вуличної водопровідної мережі. Відтак, можливе тимчасове погіршення якості води: забарвлення окисом заліза (іржею), що змивається з внутрішніх стінок трубопроводів.

«Львівводоканал» сподівається на розуміння мешканців і просить вибачити за тимчасові незручності. Зі запитанням «чому немає води і коли буде?» споживачі можуть звернутися на цілодобову гарячу лінію «Львівводоканалу»: короткий номер 15−51 (для стаціонарних телефонів) або (032) 259 15 50 чи (032) 259 15 51 (для дзвінків з мобільного).

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах