Відсьогодні Львів ще більше посилив карантинні обмеження

З 24 березня Львів ще більше посилив карантинні обмеження. Фото: unian.net

З 24 березня Львів ще більше посилив карантинні обмеження. Фото: unian.net

Події
24 березня 2021 08:21

Відсьогодні, 24 березня, у Львові вводять нові карантинні обмеження. Учнів 1-4 класів переводять на дистанційне навчання. Відповідне рішення прийняв міський штаб з протидії коронавірусу у Львові.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

З 24 березня рекомендовано обмежити роботу непродовольчих ринків, а роботу магазинів непродовольчої групи товарів перевести на адресну доставку або інтернет-замовлення.

«Зважаючи на непросту ситуацію із захворюваністю, мова йде про посилення карантинних обмежень. Це стосується обмеження роботи непродовольчих ринків, контроль за роботою соціальних служб, перехід учнів 1-4 класів на дистанційну форму навчання. Також йде мова про ряд технічних рішень, що стосуються зокрема непродовольчої групи та їх роботи лише в форматі Інтернет-замовлень», – повідомив перший заступник міського голови Андрій Москаленко. 

Зазначимо, що дитячі садочки не закриватимуть.

Окрім того, з 24 березня у Львові припинять роботу спортивні зали та басейни. Натомість перукарні чи салони краси можуть працювати за попереднім записом. Також працюватимуть об`єкти побутового обслуговування населення (ремонт одягу, взуття тощо). 

Усі ці рішення діятимуть щонайменше до 4 квітня разом з іншими обмеженнями, які міська та обласна комісії ТЕБ і НС ввели раніше.

Львівська міська рада рекомендує підприємствам та установам максимально перейти на дистанційну форму роботи.

Нагадаємо, на Львівщині активізувався мутований вірус британського штаму. Він більш заразний та вражає всі вікові групи. 


 

Нагадаємо, що 22 березня обласна комісія ТЕБ і НС ввела низку карантинних обмежень у всій Львівській області. Міська комісія ТЕБ і НС також повинна ці обмеження запровадити.


https://zaxid.net/news/

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах