Файно живуть: світлиною з львівського Будинку вчених проілюстрували статтю про найбагатших американців

Світлиною з львівського Будинку вчених проілюстрували статтю про найбагатших американців. Фото: depositphotos.com

Світлиною з львівського Будинку вчених проілюстрували статтю про найбагатших американців. Фото: depositphotos.com

Події
26 березня 2021 10:47

У найавторитетнішому світовому агентстві Bloomberg опублікували статтю про найбагатших жителів Америки, яку проілюстрували фотографією з львівського Будинку вчених.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

У матеріалі розповідають про найпоширеніші способи ухилення від сплати податків – традиційні офшорні схеми та створення приватних партнерств і схожих форм підприємств. А також про методи боротьби з ухилянням від сплати податків. Крім того, у статті наведені дані експертної доповіді Національного бюро економічних досліджень США, згідно із яким понад 20% доходів 1% найбагатших громадян країни проходить повз контроль Податкової служби США (IRS).

Цю доповідь підготували вчені і дослідники Лондонської школи економіки, Пітсбурзького університету Карнегі-Меллона і каліфорнійського Університету Берклі.

Світлиною з львівського Будинку вчених проілюстрували статтю про найбагатших американців. Скріншот з сайтуСвітлиною з львівського Будинку вчених проілюстрували статтю про найбагатших американців. Скріншот з сайту

Найцікавіше – стаття проілюстрована світлиною знаменитих дерев'яних сходів львівського Будинку вчених. Мабуть, редактори видання Bloomberg обрали це фото через розкішний інтер'єр, який мав би влучно ілюструвати життя 1% найбагатших американців. Джерелом фото є фотобанк Getty Images, в архіві якого є мільйони зображень і послугами якого користуються ЗМІ по всьому світу.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах