Відкупитися не вдалося: п’яний львів’янин скоїв ДТП і намагався втекти

П’яний львів’янин вчинив ДТП і пропонував патрульним хабарі. Фото: nikolaev.stream (умовне)

П’яний львів’янин вчинив ДТП і пропонував патрульним хабарі. Фото: nikolaev.stream (умовне)

Події
31 березня 2021 12:06

Вночі 31 березня п’яний львів’янин вчинив ДТП на вулиці Виговського, після чого намагався втекти на таксі та двічі пропонував патрульним хабарі. Читайте новини Львова на VG Львів.

Як повідомили у патрульній поліції Львівщини, близько 1:00 41-річний водій автомобіля Lanos здійснив ДТП на вулиці Виговського. Він виїхав на тротуар, збив знаки, після чого з пішоходами відштовхнув авто на проїзну частину. Про це в поліцію заявили свідки події.

"Водій ZAZ Lanos залишив розбитий автомобіль, сів у таксі і намагався втекти. У 41-річного львів'янина патрульні виявили ознаки алкогольного сп'яніння. Чоловік сказав, що вжив алкоголь після ДТП і демонстративно випив знову. Перевірка в медичному закладі показала результат 1,97 проміле, що майже в 10 разів перевищує допустиму норму", — повідомили у поліції.

Під час оформлення адмінматеріалів, чоловік спершу запропонував патрульним 10 тис. грн хабара за непритягнення його до відповідальності та повернення посвідчення водія. Поліцейські попередили чоловіка про кримінальну відповідальність, однак, його це не зупинило і він запропонував 1000 доларів США. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Скріншот з відеоСкріншот з відео

На львів'янина склали три протоколи – за керування у нетверезому стані (ч.4 ст. 130), вчинення ДТП (ст. 124) та втечу з місця ДТП (ст. 122-4) КУпАП. Також йому загрожує кримінальна відповідальність за ст. 369 (пропозиція хабара) ККУ.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах