Ночував у під’їзді: львівський поліцейський випадково розшукав зниклого школяра

Львівський поліцейський випадково розшукав зниклого школяра. Фото: rtbf.be (умовне)

Львівський поліцейський випадково розшукав зниклого школяра. Фото: rtbf.be (умовне)

Події
31 березня 2021 14:46

Поліцейський випадково розшукував зниклого 12-річного Михайла Павлишина, який напередодні, 30 березня, о 12:00 вийшов з дому на вулиці Виговського і не повернувся. Весь цей час дитина не виходила на зв’язок, тож батькам було невідоме місцеперебування хлопця.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«31 березня близько 9:40 капітан поліції Іван Мартин, гуляючи з собакою у свій вихідний день, побачив на вулиці Караджича хлопчика, який підпадав під орієнтування. Його було передано співробітникам відділу поліції № 1 Львівського районного управління поліції», - розповіли у пресслужбі поліції Львівської області.

Львівський поліцейський випадково розшукав зниклого школяра. Фото: Ігор ЗінкевичЛьвівський поліцейський випадково розшукав зниклого школяра. Фото: Ігор Зінкевич

Хлопчик здоровий та неушкоджений, протиправних дій щодо нього вчинено не було. Встановлено, що школяр ночував в одному з під’їздів житлового будинку. З ним та його батьками правоохоронці провели профілактичні бесіди.

Львівський поліцейський випадково розшукав зниклого школяра. Фото поліціїЛьвівський поліцейський випадково розшукав зниклого школяра. Фото поліції

Нагадаємо, зниклу 29 березня 19-річну студентку Львівського університету Дарью Косенок знайшли вбитою. Її тіло з ознаками насильницької смерті 30 березня в орендованій квартирі на вулиці Личаківській у Львові виявила власниця помешкання. Правоохоронці вже затримали вбивцю 19-річної дівчини.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах