Любов зла: у поліції назвали попередній мотив вбивства Дар’ї Косенок

У поліції назвали попередній мотив вбивства Дар’ї Косенок. Фото: Варта1

У поліції назвали попередній мотив вбивства Дар’ї Косенок. Фото: Варта1

Події
01 квiтня 2021 10:42

У поліції назвали попередній мотив вбивства 19-річної Дар’ї Косенок у Львові. Її 19-річний хлопець зізнався, що діяв на підґрунті ревності. Про це розповів керівник Львівського районного управління поліції підполковник Павло Гарасим, пише Твоє місто.

Так, пара була разом близько двох років. Квартиру на вулиці Личаківській вони винайняли на добу, а тоді продовжили оренду ще на добу. Алкоголю не вживали.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Затриманий хлопець пояснив, що приревнував Дар’ю і виник конфлікт на побутовому рівні, а далі йому важко пояснити, чому він так вчинив. Правоохоронці виявили дев’ять ножових поранень в області грудної клітки дівчини.

Підозрюваний із місця події утік. За словами Павла Гарасима, хлопець знав, що біля дверей є камера, тож тікав через вікно. Поліція розшукала його за кілька годин і затримала за підозрою в умисному вбивстві.

Про бойфренда Дар’ї відомо не багато. Хлопець родом з Житомирщини, закінчив коледж за спеціальністю комп’ютерні технології. Займався програмуванням, але ніде не був працевлаштований.

Наразі поліція встановлює всі обставини інциденту. Якщо вину хлопця доведуть, то йому загрожує до 15-ти років позбавлення волі.

Нагадаємо, зниклу 29 березня 19-річну студентку Львівського університету Дарью Косенок знайшли вбитою. Її тіло з ознаками насильницької смерті 30 березня в орендованій квартирі на вулиці Личаківській у Львові виявила власниця помешкання. Вже за кілька годин правоохоронці встановили особу зловмисника, причетного до вбивства, і затримали його.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах