У Перемишлянах чоловік потрапив одразу під два автомобілі: фото з місця ДТП

У Перемишлянах чоловік потрапив одразу під два автомобілі. Фото поліції

У Перемишлянах чоловік потрапив одразу під два автомобілі. Фото поліції

Події
01 квiтня 2021 13:46

У Перемишлянах 33-річний пішохід потрапив під колеса двох автомобілів. Чоловіка з травмами госпіталізували в реанімацію. Інцидент стався 31 березня близько 21:00 на вулиці Галицькій.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Водій автомобіля «Opel Meriva», 18-річний місцевий мешканець, скоїв наїзд на пішохода, 33-річного жителя Перемишлян. Від удару чоловіка відкинуло на зустрічну смугу, де на нього наїхав автомобіль «Renault Laguna» під керуванням 24-річного жителя одного з сіл району», - повідомили в пресслужбі поліції Львівської області.

У Перемишлянах чоловік потрапив одразу під два автомобілі. Фото поліціїУ Перемишлянах чоловік потрапив одразу під два автомобілі. Фото поліції

Внаслідок подвійного наїзду пішохід отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували у реанімаційне відділення лікарні.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України – порушення правил безпеки дорожнього руху. Винному загрожує від 3 до 8 років в’язниці з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до 3 років або без такого.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

Нагадаємо, 31 березня на вулиці Кульпарківській у Львові патрульні зупинили авто «Honda CR-V», за кермом якого помітили дитину. Як виявилось, батько дозволив 14-річній дочці кермувати, а сам сидів на пасажирському сидінні.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах