Влетів у копієчку: у Львові патрульні двічі за день зупинили п’яного водія

У Львові патрульні двічі за день зупинили п’яного водія. Фото: znaj.ua

У Львові патрульні двічі за день зупинили п’яного водія. Фото: znaj.ua

Події
05 квiтня 2021 09:25

У Львові патрульні двічі за день зупинили п’яного водія. Після першого штрафу чоловік залишив автомобіль і пішов, а вже за кілька годин його знову зупинили за порушення правил на тому ж авто. Читайте новини Львова на VG Львів.

Учора, 4 квітня, поліцейські зупинилися на червоний сигнал світлофора на виїзді з вулиці Ряшівської. Автомобіль Mercedes-Benz попереду них також зупинився. Втім, не дочекавшись зеленого світла, водій почав рух на червоне світло.

«У цей час вулицею Городоцькою їхали два автомобілі, яким він створив аварійну ситуацію: один різко змушений змінити траєкторію руху, а другий — екстрено гальмувати», — зазначили правоохоронці.

Перший водій, який ледь не постраждав від дій 47-річного керманича, продовжив рух, а другий — надав відео порушення і відмовився від претензій.

Поліцейські під час спілкування із львів'янином помітили у нього ознаки алкосп'яніння. Перевірка на пристрої Drager показала результат 0,49 проміле.

На чоловіка склали протокол за керування транспортним засобом в стані сп'яніння. І винесли постанову за проїзд на заборонний сигнал світлофора.

Водій, залишивши авто, пішов геть.

«Через якийсь час, патрульні проїжджаючи згаданою вулицею зупинили автомобіль Mercedes-Benz за те , що водій не увімкнув поворот при здійсненні маневру. Виявилося, що це той самий порушник, якого перед цим зупиняли колеги», — розповіли патрульні.

Цього разу Drager показав 0,34 проміле. Тож, на нього знову склали протокол за керування транспортним засобом в стані сп'яніння і винесли постанову за порушення правил користування попереджувальними сигналами при зміні його напрямку.

Порушник залишив автомобіль на стоянці і знову пішов геть.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах