Можуть закрити все: Андрій Садовий прокоментував карантинну ситуацію у Львові

Андрій Садовий прокоментував карантинну ситуацію у Львові. Фото: Роман Балук

Андрій Садовий прокоментував карантинну ситуацію у Львові. Фото: Роман Балук

Події
05 квiтня 2021 11:28

Міський голова Андрій Садовий прокоментував карантинну ситуацію у Львові. За його словами, статистика невтішна, тож про послаблення карантину у місті  наразі говорити рано.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Ситуація із поширенням коронавірусу є невтішна. Навколо нас, фактично, всі країни мають локдаун до кінця квітня. Наразі у Львові карантин введено до 12 квітня, але якщо дивитись об'єктивно, статистика не найкраща», - розповів під час ранкового ефіру на радіо «Люкс FM» міський голова Львова Андрій Садовий.

За словами мера, станом на 5 квітня в міських медичних закладах госпіталізовано 1 112 людей і хворі продовжують поступати кожного дня. За 4 квітня, не зважаючи на те, що це була неділя, поступило 46 нових важкохворих пацієнтів. І це йдеться про Львів, а по області цифри ще більші.

«Тому наразі іншого варіанту, як бути в локдауні, немає. Важливо, щоб люди розуміли складність ситуації. Наразі багато людей нехтують карантинними обмеженнями. Щодо карантину, то поки все без змін, але якщо піде погіршення, то можуть закрити все: і авіа, і залізничне сполучення зі Львовом», — наголосив мер Львова.

Нагадаємо, станом на 4 квітня у Львівській області виявили 865 випадків інфікування коронавірусом, з них 509 — львів’яни. За останню добу провели 1525 досліджень методом ПЛР.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах