Де саме: у львівській лікарні відкрили додаткове ковідне відділення

У львівській лікарні відкрили додаткове ковідне відділення.

У львівській лікарні відкрили додаткове ковідне відділення.

Події
05 квiтня 2021 11:47

У 8-й міській лікарні Львова відкривають додаткове ковідне відділення. Найближчим часом кількість ліжок для ковідних хворих тут планують збільшити до 420.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Нове ковідне відділення на 38 ліжок з киснем, за словами керівника лікарні Василя Трунквальтера, відкривають на базі колишньої 4-ї поліклініки. Його встигли відремонтувати за останні два тижні. Зараз будівельна бригада розпочинає ремонт у відділенні інтенсивної терапії, де додатково відкриють ще 30 реанімаційних ліжок.

«Якщо потрібно буде, то ми зможемо госпіталізувати і 450 хворих, поставимо додаткові ліжка у коридорах, але тільки було б кому цих хворих лікувати. Зараз приблизно 15% персоналу хворіє. Тому прохання до львів’ян: будьте обережні. Бережіть себе і близьких», – розповів Zaxid.net Василь Трунквальтер.

За словами міського голови Львова Андрія Садового, 8-ма міська лікарня вже найближчим часом буде однією з найбільших ковідних лікарень на заході України і налічуватиме 420 ковідних ліжок.

Нагадаємо, що з початку пандемії коронавірусу на Львівщині зафіксовано 110003 підтверджені випадки інфікування коронавірусом. 2723 — летальні, 81632 — одужало. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах