Заблокував рух: водій львівської маршрутки затримав керманича під наркотиками

Водій львівської маршрутки затримав керманича під наркотиками. Фото поліції

Водій львівської маршрутки затримав керманича під наркотиками. Фото поліції

Події
07 квiтня 2021 13:06

Напередодні ввечері, 6 квітня, на вулиці Польовій у Львові водій приміської маршрутки №184а затримав керманича під дією наркотиків. Водій заблокував автобусом рух автівці і викликав поліцію.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівщини, водій маршрутки №184а (вул. Щурата – смт Рудне) вже прямував в автопарк, як помітив автомобіль «Ford», керманич якого неадекватно поводився на дорозі.

У 43-річного водія легкового автомобіля виявили ознаки наркотичного сп'яніння. Перевірка у медичному закладі показала, що він керував транспортним засобом під дією метадону.

Водій львівської маршрутки затримав керманича під наркотиками. Фото поліціїВодій львівської маршрутки затримав керманича під наркотиками. Фото поліції

У поліції додали, що 43-річний водій є злісним порушником. У 2019 році його позбавили посвідчення водія за керування транспортним засобом в нетверезому стані на 3 роки. А цьогоріч це вже 6 протокол за керування в стані сп'яніння – три у лютому, один у березні і ще один кілька днів тому. У березні його знову позбавили посвідчення водія.

На порушника винесли постанову за ч. 4 ст.126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, позбавленою права керування транспортними засобами) та склали протокол за ч. 2 ст. 130 КУпАП – керування транспортним засобом в стані сп'яніння вдруге впродовж року.

Нагадаємо, 2 квітня у Львові сталася дорожньо-транспортна пригода за участі міського автобуса і автомобіля Range Rover.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах